Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ Εκτύπωση E-mail
08.04.12

Του Σάκη Σερέτη

Στην κόντρα οι μνηστήρες για μια θέση στο κάδρο της “κραταιάς”.
Την τιμητική τους έχουν οι παρασκηνιακές ζυμώσεις εν όψει της προεκλογικής περιόδου στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης και στο αμφιθέατρο της πρόσκαιρης συμμαχίας, εμφανίζονται σημαιοστολισμένοι και βαμμένοι με τα χρώματα της μάχης, όλοι οι “συνήθεις ύποπτοι” μνηστήρες της Ομογενειακής εξουσίας.
Τελευταία ανανέωση ( 09.04.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποιός πληρώνει τον “βαρκάρη”; Εκτύπωση E-mail
27.03.12

Του Σάκη Σερέτη

Η δημοφιλής ιστορία του χορηγού που θα αναλάμβανε τα έξοδα μεταφοράς των Ευζώνων στην Νέα Υόρκη, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως μεγάλο παραμύθι και σαν παραμύθι στο τέλος του, δείχνει ότι θα καταλήξει με το γνωστό “έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα”.
Τελευταία ανανέωση ( 29.03.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η πασαρέλα της προβολής Εκτύπωση E-mail
19.03.12

Άρον-άρον να καθήσουν όλοι στο υπερυψωμένο τραπέζι συνεδριάσεων στην πρόσφατη Πανομογενειακή συνεδρίαση για την παρέλαση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέση ούτε για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ηλία Τσεκερίδη, ο οποίος έκανε το “λάθος” να εγκαταλείψει την θέση του για λίγα λεπτά.

Τελευταία ανανέωση ( 20.03.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ Εκτύπωση E-mail
02.02.12

Ζεστό χρήμα στα κόμματα και αυξημένες επιχορηγήσεις.

Τελικά η χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα καλά κρατεί και παρά την υπάρχουσα οικονομική δυσπραγία, στα ταμεία των κομμάτων που μας εκπροσωπούν στην Βουλή, ρέει μπόλικο ζεστό χρήμα από τον κρατικό κορβανά, ενώ την ίδια στιγμή “σφάζονται” κυριολεκτικά σαν σύγχρονες Ιφιγένειες οι μισθοί και συντάξεις των υπολοίπων πολιτών.
Τελευταία ανανέωση ( 08.04.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εθισμένοι στα ληγμένα της επικοινωνιακής κριτικής…. Εκτύπωση E-mail
27.01.12

Toυ Σάκη Σερέτη

Η παρατεταμένη αναιμική παρουσία των ομογενών, αλλά και των εκλεγμένων μελών του διοικητικού συμβουλίου στις εβδομαδιαίες συνεδριάσεις της επιτροπής παρέλασης, αποτελεί δυσεπίλυτο γρίφο για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Ηλία Τσεκερίδη, ο οποίος εκτός των άλλων, έχει να αντιμετωπίσει και την ασκούμενη άγονη κριτική, που όπως αποκαλύφθηκε ολοφάνερα στην τελευταία πανομογενειακή συγκέντρωση, πηγάζει κυριολεκτικά από την ανάγκη κάποιων εξειδικευμένων παραγόντων, να δικαιολογήσουν τα πεπραγμένα των διαθέσεων τους.
Τελευταία ανανέωση ( 27.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αφηγητές σκανδάλων - πρώτο τραπέζι δεξιά…. Εκτύπωση E-mail
05.01.12

Αφηγητές σκανδάλων - πρώτο τραπέζι δεξιά….

“Με μεγάλα λόγια χτίζεις ανώγεια και κατώγεια” λέει μια λαϊκή παροιμία, της οποίας το νόημα όμως αδυνατούν να εμπεδώσουν κάποιοι “λαοπρόβλητοι” νοσταλγοί της εξουσίας στον ομογενειακό χώρο.

Τελευταία ανανέωση ( 08.04.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μικρά και ενοχλητικά ίσως… Εκτύπωση E-mail
02.12.11

** Σύλλογος Καστοριέων Νέας Υόρκης

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε στο terrace on the park ο σύλλογος Καστοριανών Νέας Υόρκης το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, γιορτάζοντας τα 101 χρόνια από την ίδρυση του.

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ Εκτύπωση E-mail
01.11.11

**Αλήθειες και αλάθητο

Αργά ή γρήγορα η πλειοψηφία των μελών του συλλόγου των Αθηναίων, αντελήφθη ότι η κρίση του διχασμού ήταν έτοιμη να χτυπήσει και την δική τους πόρτα και για αυτό τον λόγο οι υψηλές κορώνες “αναβάθμισης” που προωθούσε μια ομάδα της μειοψηφίας, δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος για εφαρμογή.

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΘΗΝΑΙΟΙ: Εκλογές και αποκατάσταση της αλήθειας Εκτύπωση E-mail
18.10.11

Του Σάκη Σερέτη

Στην τελική ευθεία των πρόωρων εκλογών εισέρχεται αυτή την εβδομάδα ο σύλλογος Αθηναίων Νέας Υόρκης, καθώς μετά το τέλος των διοικητικών και οικονομικών ελέγχων που πραγματοποίησε η εφορευτική επιτροπή, απέστειλε ταχυδρομικώς σε όλα τα μέλη του συλλόγου τα πορίσματα της, όπως επίσης και τις ανάλογες συστάσεις για τη αποφυγή παρομοίων καταστάσεων , σαν αυτές που οδήγησαν τον σύλλογο στο σημερινό αδιέξοδο.

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ... Εκτύπωση E-mail
03.07.11

ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ...

 

Τελικά είναι διαπιστωμένο ότι σε δύσκολες στιγμές, οι γενικόλογες προτροπές με τα προωθημένα μηνύματα, αποτελούν ένα σίγουρο και ακίνδυνο ελιγμό αυτών που τις εκφράζουν, καθώς οι ίδιοι πιστεύουν ότι έχουν το αλάθητο και συνεπώς όλοι οι άλλοι, καλούνται να κάνουν την αυτοκριτική τους .

Τελευταία ανανέωση ( 23.10.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 93 - 115 από 194

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote